Nieuwsupdate Sportlink | februari 21

Nieuwsupdate Sportlink | februari 21
27 februari 2021 Reacties uitgeschakeld voor Nieuwsupdate Sportlink | februari 21 Bestuurders,KNVB admin

Afgelopen nieuwsupdates is het woord ‘corona’ erg vaak gevallen. Dat is logisch natuurlijk, maar in deze nieuwsbrief willen we dat woord slechts één keer gebruiken. In deze nieuwsupdate willen we ons namelijk focussen op wat wél kan en willen we dat positiviteit overheerst.

In deze nieuwsupdate lees je meer over:
Thema van de maand maart: CommunicerenOntwikkelingen Club.TV en Club.WebsiteHandige jaarkalenders KNBSB & KNVBSneak preview E-Magazine

Iedere maand hebben we een speciaal thema. In de maand maart gaan we clubs helpen bij het communiceren met leden en fans. Binding houden met je leden. Hoe regel je dit nu eigenlijk? We geven tips en tricks, laten zien hoe je de app en je website kunt inzetten om leden te bereiken. En ook een leuke: we geven een webinar waarin we laten zien hoe je nu daadwerkelijk een leuke nieuwsbrief maakt en hoe je zorgt voor gave content op de social mediakanalen van de club. De agenda met webinars over dit thema is weer goed gevuld. Zit er een interessant onderwerp voor jou bij?
Bekijk de agenda
 

Alle kantines zijn al een lange tijd dicht. Daar kunnen we helaas niets aan doen, maar we kunnen ons wel alvast voorbereiden op het moment dat de kantines weer open gaan. En dat zijn we aan het doen. We zijn bezig, samen met verenigingen, om Club.TV te verbeteren. Er zijn twee onderzoeken uitgevoerd waarin we de mening van de clubs hebben gevraagd over het design van de widgets. Zo zijn we tot een gaaf nieuw design gekomen. De komende periode zullen we dit design gaan ontwikkelen en programmeren zodat jullie snel het resultaat op de TV schermen zien.

Ook voor Club.Website zijn er flinke ontwikkelingen geweest. Afgelopen periode hebben onze mannen hard gewerkt om de websites in eigen beheer te nemen. Het grote voordeel hiervan voor jullie is dat de sites beter presteren. En dat we Club.Website in de toekomst sneller kunnen uitbreiden met gave en handige functies.
 

Misschien heb je hem er al eens eerder bijgepakt, onze webpagina over de ‘seizoensovergang’. Dit is een handige tijdlijn zodat voetbalclubs tijdens de seizoensovergang weten wanneer zij in Sportlink Club een en ander moeten regelen. Denk aan teaminschrijvingen of het overschrijven van leden. We zijn in samenwerking met de KNVB en de KNBSB bezig om van ‘de seizoensovergang’ een complete jaarkalender te maken. Houd onze socials in de gaten. Want als het zover is, delen we de nieuwe tijdlijn met belangrijke momenten met jullie via Twitter, Instagram én Facebook.

Als afsluiter van deze nieuwsupdate geven we je alvast een sneak preview van ons E-Magazine. Ons kantoor staat al maanden leeg, maar vandaag zijn er enkele collega’s aanwezig geweest voor een interview. Natuurlijk wel op 1,5 meter afstand. Wat is de missie van Sportlink? En visie? En waar streven we met zijn allen naar binnen Sportlink? Dat hoor en lees je allemaal terug in ons E-Magazine dat binnenkort uitkomt.