KNVB OPENT ENERGIELOKET VOOR HULP AMATEURVERENIGINGEN BIJ ENERGIECOMPENSATIE

KNVB OPENT ENERGIELOKET VOOR HULP AMATEURVERENIGINGEN BIJ ENERGIECOMPENSATIE
10 januari 2023 Reacties uitgeschakeld voor KNVB OPENT ENERGIELOKET VOOR HULP AMATEURVERENIGINGEN BIJ ENERGIECOMPENSATIE Bestuurders,KNVB admin

KNVB Media

Om verenigingen te ondersteunen bij de ontwikkelingen rondom de stijgende energieprijzen opent de KNVB het Energieloket. Amateurclubs kunnen met ingang van het kalenderjaar 2023 contact opnemen met het loket om antwoord te krijgen op vragen over de compensatiemaatregelen voor de gestegen energieprijzen.

DE GROENE CLUB Klik hier voor meer informatie.

Compensatiemaatregelen

Samen met andere sportorganisaties heeft de KNVB zich de afgelopen tijd hard gemaakt voor compensatie van de hoge energiekosten voor verenigingen. Dit heeft geleid tot diverse maatregelen, zoals de Tegemoetkoming Energiekosten, een noodfonds en ondersteuning vanuit gemeenten. Verenigingen worden hiermee op verschillende manieren gecompenseerd.

MAATREGELEN COMPENSATIE ENERGIEPRIJZEN VOOR AMATEURVERENIGINGENLees het artikel.

Energieloket

Bij het Energieloket kun je als vereniging terecht voor alle vragen over de maatregelen die de overheid neemt om verenigingen te compenseren. Ook is het Energieloket beschikbaar voor vragen over het verduurzamen van de vereniging. Verenigingen kunnen voor vragen gratis bij het loket terecht. Volledige ondersteuning bij de aanvraag van regelingen is tegen betaling mogelijk.

Daarnaast stelt KNVB via het energieloket clubs actief op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de energiecompensatie en de mogelijkheden met betrekking tot verduurzaming. Dit doet de bond onder andere door telefonisch contact, berichtgeving op Assist, mails en de organisatie van webinars.

ENERGIELOKET